Duyurular RSS

Tüm Duyurular

Etkinlikler RSS

Tüm Etkinlikler

Fakülte Duyuruları RSS

Tüm Fakülte Duyuruları

ICESOS

Fakultemiz Dekanı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Mustafa PAKSOY, Dekan Yardımcısı ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sadettin PAKSOY ve İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet ÖZÇALICI,  International Conference on Economic and Social Studies (ICESOS) isimli konferansa "Comparing the Financial Performances of Different Trading Strategies Using BIST100 Index" isimli bildiri ile katılmışlardır. 

Fakultemiz Dekanı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Mustafa PAKSOY, Belkıs Dilek ÖZBEZEK ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Erhan KILIÇ International Conference on Economic and Social Studies (ICESOS) isimli konferansa "The Importance of Information Technology in the Changing Marketing Concept" isimli bildiri ile katılmıştır.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sadettin PAKSOY, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan MEMİŞ ve Hüseyin ÇELİK, International Conference on Economic and Social Studies (ICESOS) isimli konferansa "The Role of Small and Medium-Sized Enterprises for Regional Development: the Case of Gaziantep" isimli bildiri ile katılmışlardır. 

Fakultemiz Dekan Yardımcısı ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sadettin PAKSOY, International Conference on Economic and Social Studies (ICESOS) isimli konferansa "The Importance of Public Investments in Regional Development: An Example of GAP in Turkey" adlı bildiri ile katılmışlardır. 

Fakultemiz Dekan Yardımcısı ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sadettin PAKSOY, ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Öğrencisi Gönül ÇİFTÇİ, International Conference on Economic and Social Studies (ICESOS) isimli konferansa, "Are Islamic Banks More Effective Than Coventional Banks for Turkey's Development?" isimli bildiri ile katılmışlardır. 

 

 

 

 

 


Son Güncelleme: 2014-05-09 14:23:47
                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024