SBKY Kariyer Günleri Etkinliği

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde Kariyer Günleri Etkinliği başlatmıştır. Etkinliğin ilk oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde, Uluslararası Göç Örgütü Sosyal Hizmet Danışmanı Sitti Zeynep Aksu ve Hukuk ve Koruma Danışmanı Onur Ceylan öncülüğünde “Cinsiyete ve Toplumsal Cinsiyete Dayalı Şiddete Karşı Farkındalık” konusunda gerçekleştirilmiştir.

İkinci oturum “İş Arama Becerileri” konusunda olup 24 Mayıs 2022 tarihinde İİBF 302 nolu amfide saat 11.00’de Uluslararası Göç Örgütü Mesleki Rehberlik Danışmanı Lütfiye Cansu Tuğrul tarafından gerçekleştirilmiştir.

Üçüncü oturum ise “Göç Hukuku” konusunda olup

26 Mayıs 2022 tarihinde İİBF 302 nolu amfide saat 11.00’de Uluslararası Göç Örgütü Hukuk ve Koruma Danışmanı Onur Ceylan tarafından gerçekleştirilmiştir.