Duyurular RSS

Tüm Etkinlikler

Fakülte Duyuruları RSS

Tüm Fakülte Duyuruları

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi , İktisat ve İşletme Bölümleri Ortaklığında Erasmus+ Kapsamında Yurtdışına Gidecek Öğrencilerimiz için Dil Eğitim Atölyesi Başlıyor!

2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programı kapsamında yurt dışına gidecek olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin yabancı dil yeterliliklerini geliştirmesi için Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ,İktisat ve İşletme bölümleri ortaklığında bir aylık yabancı dil eğitim atölye çalışmaları düzenlenecektir.

Atölye kapsamında fakültemizde Erasmus+ programını kazanan öğrenciler, Doç. Dr. İbrahim Efe, Dr. Öğr. Üyesi Bayram Koca, Dr. Öğr. Üyesi Haydar Karaman ve Araştırma Görevlileri  Kenan KOÇ ve Elif KAYA'nın yönlendiriciliğinde 1 ay boyunca önceden belirlenen akademik İngilizce metinler üzerinde okuma, anlama ve konuşma alıştırmaları yapacaklardır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024