Fakültemizde Modernleşme Konulu Konferans Verildi

Fakültemizde, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. İlbey Cemal Nuri ÖZDEMİRCİ tarafından “Modernleşme”  konulu konferans verildi.

Fakülte yöneticilerimizin, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen konferansta, Bilhassa 18.yy.dan günümüze Türkiye Siyasal Hayatı üzerine düşünmek açısından anahtar bir kavram konumunda olan modernleşmenin, nasıl ortaya çıktığı, neye tekabül ettiği ve hangi kesinti ve süreklilik hatları izlediği üzerinde durulan bu konferansta, Batı modernliği ile Türkiye’nin modernleşme deneyimi karşılaştırmalı bir analiz ile incelenerek katılımcılara sunulmuştur.