20.02.2020 Tarihli Akademik Kurul Toplantısı

Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Halil SEYREK başkanlığında, Fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımlarıyla 20/02/2020 tarihinde saat:15:00'da toplantı salonumuzda yapıldı.

Toplantıda, Fakültemizde akademik unvanda yükselen ve farklı görevlere atanan öğretim elemanlarına görevlerinde başarılar temennisinde bulunuldu.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Fakültemizde öğretim faaliyetlerinin başarılı olarak devamı hususunda Fakülte yönetiminin, bölüm başkanlarının ve öğretim elemanlarının talep ve önerileri görüşüldü.