Fakültemizde Dünya’da ve Türkiye’de Makro Ekonomik Görünüm Konulu Konferans Verildi

Fakültemizde, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet ŞENTÜRK tarafından yapılan " Dünya’da ve Türkiye’de Makro Ekonomik Görünüm" konulu konferans verildi.

Fakülte yöneticilerimizin, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen konferansta, Dünya ekonomisinin son yıllardaki gidişatı ve başta ABD olmak üzere ekonomik anlamda gelişmiş ülke Merkez Bankaları’nın uyguladıkları politikaların Türkiye ekonomisine yansımaları anlatılmıştır. Ayrıca, Türkiye ekonomisinin mevcut durumu, kamu maliyesi, dış ticaret ve dış finansman gibi konularda detaylı paylaşımlar yapılmıştır.