Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı BÖLÜKBAŞI Fakültemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kilis Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı BÖLÜKBAŞI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Kamu Politikası dersinde öğrencilerle bir araya gelerek mesleki deneyimlerini paylaştı.

İsmail Hakkı BÖLÜKBAŞI ders öncesinde Dekan Prof. Dr. İbrahim Halil SEYREK ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bengü HIRLAK ve Dr. Öğr. Üyesi Faruk BARTAN ile görüştü.