Fakültemizde Kilis Gaziantep Arasında Yolcu Taşımacılığının Simülasyonu Konulu Konferans Verildi

Fakültemizde, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet ÖZÇALICI tarafından yapılan " Kilis Gaziantep Arasında Yolcu Taşımacılığının Simülasyonu " konulu konferans verildi.

Fakülte yöneticilerimizin, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen konferansta, farklı hareket politikalarının uygulanması durumunda bilet fiyatlarında meydana gelecek değişiklikler hakkında bilgiler sunuldu.