21.09.2019 Tarihli Akademik Kurul Toplantısı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı,                                            Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Halil SEYREK başkanlığında, Fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımlarıyla 21/09/2019 tarihinde saat:10:00'da toplantı salonumuzda yapıldı.

Toplantıda, Fakültemizde göreve yeni başlayan öğretim elemanlarına görevlerinde başarılar temennisinde bulunuldu.

Dijital dönüşüm ve insan kaynakları yönetimi ile ortak seçmeli dersler hakkında bilgilendirme yapılarak istişare edildi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Fakültemizde öğretim faaliyetlerinin başarılı olarak devamı hususunda Fakülte yönetiminin, bölüm başkanlarının ve öğretim elemanlarının talep ve önerileri görüşüldü.