Fakültemiz Gaziantep Üniversitesinde Gerçekleştirilen Girişimcilik Sermayesi Melek Yatırım ve Startup Foruma katıldı

Fakültemiz öğrencileri, Doç. Dr. Bengü HIRLAK ve Arş. Gör. Ümit GEZİCİ ile birlikte Gaziantep Valiliği himayesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 31 Ekim 2019 tarihinde Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen “Girişimcilik Sermayesi Melek Yatırım ve Startup Foruma katıldı.

Forum, “Geleneksel Sermaye Neden Girişimcilik Sermayesi Fonlarına Girmeli”, “Gaziantep’te Startup ve Girişimcilik Ekosisteminin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıkları altında iki oturum ve Demoday/Startup Sunumları ile gerçekleştirildi.