Valimiz Sayın Recep Soytürk Fakültemizde Öğrencilerle Bir araya Geldi

İlimiz Valisi Sayın Recep Soytürk, Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerine "Kamu Politikaları" dersini işledi.

Üniversiteye gelişinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Fakülte yöneticilerimiz tarafından karşılanan Vali Recep Soytürk, derse girmeden önce dekanlık makamında yöneticilerimizle bir süre görüştü.  Derslikte öğrencilerle bir araya gelen Vali Soytürk, öğrencilerle biraz sohbet ettikten sonra “Kamu Politikaları” dersiyle ilgili bilgiler verdi.

Üniversite kampüslerinin öğrenci ihtiyaçlarına cevap verme noktasında çok önemli bir yerde olduğunu söyleyen Vali Soytürk; beslenme, barınma, sosyal ve fiziksel imkânlar konularında da KİYÜ öğrencilerinin diğer üniversite öğrencilerine oranla daha şanslı olduklarının altını çizdi.