Kulüp Yönetimi Eğitimi

Üniversitemizde “Kulüp Yönetimi Eğitimi” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda; Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane ile Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Bıyıkbeyi’nin konuşmacı olarak yer aldığı “Kulüp Yönetimi Eğitimi” başlıklı konferans gerçekleştirildi. Konferansa Polateli İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Alkan da katıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane, proje yönetiminin nasıl yapılması gerektiğinden bahsetti. Bütçe yönetiminin yanı sıra stratejik planlama konusuna değinen Kestane; proje bazlı usul ve yöntemler hakkında da bilgiler aktardı.
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Bıyıkbeyi ise takım çalışmaları konusunu ele aldı. Organizasyon ve etkinlik yönetiminin nasıl yapılması gerektiğini aktaran Bıyıkbeyi, sponsorluk ve kaynak yönetimi hakkında da bilgiler verdi.
Üniversitemiz topluluklarının nasıl daha etkin çalışabileceğine de odaklanan konferansta Üniversitemiz ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü arasında yapılabilecek ortak projeler de konuşuldu. İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Alkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün topluluk etkinlikleri konusunda tam destek vereceğini ifade etti.
Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Üniversitemizde “Kulüp Yönetimi Eğitimi” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi
Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.